Δέσποινα Γκικάκη: “Καταργήστε τώρα την πεζοδρόμηση”


Με ανάρτησή της στο fb, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, Δέσποινα Γκικάκη ζητάει από την δημοτική αρχή να καταργήσει άμεσα την πεζοδρόμηση της Βασ. Παύλου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Και μετά θα αναρωτιόμαστε όλοι ποιοί θα φταίνε σε περίπτωση που συμβεί έκτακτο γεγονός και καούμε όλοι στο λιμάνι! Δείτε στις φωτο, το λιμάνι αυτή τη στιγμή μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου όπου, χωρίς καμία προειδοποίηση, έκλεισε την δεύτερη έξοδο του λιμένα με το “έτσι θέλω”!!

Το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο Δήμαρχος είναι τεράστιο και δυστυχώς για όλες αυτές τις ενέργειες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και καμία συνεργασία προκειμένου να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι!

Δείτε ακόμα:  Παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια: Τι λέει συγγενής του ιερέα (βίντεο)

Υπάρχουν πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στο λιμάνι και επιβάτες (Έλληνες και τουρίστες) που επέλεξαν το λιμάνι της Ραφήνας για να μετακινηθούν από το λιμάνι της Ραφήνας και δυστυχώς βρήκαν έναν αφιλόξενο Δήμαρχο να τους κλείνει την έξοδο!

Η ασφάλεια όλων μας είναι πρωταρχικό μας μέλημα και η επιπολαιότητα των διοικούντων της πόλης προκειμένου να εξυπηρετήσουν επιχειρηματίες για ψηφοθηρικούς λόγους δεν θα περάσει έτσι!

Συγχαρητήρια κύριοι”!