Διακοπές τέλος για τον Μπόρις Τζόνσον – Τι έγινε στην επιστροφή του στο λιμάνι της Ραφήνας (φωτό)

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας Boris Johnson παραβρέθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας κατά την επιστροφή του από τις διακοπές του στην Εύβοια.

Στο λιμάνι συναντήθηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον υπεύθυνο της γνωστής εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτου Joyride Car Rental κο Αλεξανδρή Παναγιώτη, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Εκεί παρέλαβε και το αναμνηστικό δώρο εκ μέρους όλης της εταιρίας που ήταν μια πολυτελή εικονογραφημένη έκδοση με τον τίτλο «Dancing in realLife» που περιλαμβάνει όλες τις περιόδους των έργων του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Τσαρούχη.

Η Joyride Car Rental για ακόμη μια χρονιά επιλέχθηκε από τον Boris Johnson για το προσωπικό αυτοκίνητο της οικογένειας του. Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Αθήνας απευθείας μέσω της πύλη VIP.

Αυτή την χρονιά προτίμησε ένα αυτοκίνητο με 7 θέσεις, ιδανικό για την πολυμελή οικογένεια του που πρόσφατα απέκτησε και ένα καινούργιο μέλος.

Η διακοπές του στην Ελλάδα είχαν διάρκεια 10 ημερών και το ζεύγος μαζί με τα παιδιά τους κατέλυσε σε πολυτελή βίλα στο Νημποριό του δήμου Καρύστου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που προτίμησε για ένα ακόμα καλοκαίρι την Εύβοια σαν οικογενειακό προορισμό, ενθουσιασμένος από την προγενέστερη εμπειρία του καθώς και της θερμής υποδοχής που είχε από τους κατοίκους της περιοχής.

Τα Αρχαία Ελληνικά και τη γνωστή αποφθεγματική φράση του Σοφοκλή στην Αντιγόνη, “πολλά τα δεινά, τίποτα όμως τόσο δεινό όσο ο άνθρωπος” (πολλά τα δεινά κούδεν ανθρώπου δεινότερον πέλει), χρησιμοποίησε ο Boris Johnson στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ κατά το παρελθόν

Ο Boris Johnson με την παρουσία του στο λιμάνι της Ραφήνας προσέλκυσε πλήθος κόσμου που προσπάθησε να συνομιλήσει η να πάρει κάποια φωτογραφία μαζί του.

Ακόμα και οι λιμενικοί φυλακές που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα δεν έχασαν αυτή την ευκαιρία!

Ευγενικός και πρόσχαρος δεν χάλασε το χατίρι σε κανένα και αποχώρησε με την οικογένεια του και την συνοδεία του προς το αεροδρόμιο για την αναχώρηση του.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.