Διαψεύδει τις απολύσεις «Στο Κόκκινο» ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικόλτσιος

«Με αίσθηση ευθύνης για το μέσο και το ακροατήριό του, που είναι υψηλού επιπέδου, σεβόμενος την πολύχρονη διαδρομή του, ο Κων/νος Ι. Νικόλτσιος, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LEFT MEDIA Α.Ε. απαντά στις φήμες και τα δημοσιεύματα περί δήθεν «απολύσεων» στον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο», με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του νέου προγράμματος του σταθμού».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Είναι αξιοσημείωτο ότι η όποια παραφιλολογία ξεκίνησε προτού καν διανεμηθεί το σχετικό με το νέο πρόγραμμα δελτίο τύπου.

Ως εκ τούτου, για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο κος Νικόλτσιος Κων/νος σημειώνει τα κάτωθι:

1) Ουδείς απολύεται, ουδείς μισθός μειώνεται.

2) Ό,τι αποφασίστηκε είναι προϊόν αναγκαίας αναδιάταξης της φυσιογνωμίας του προγράμματος, αφού ο ρ/σ «105,5 στο κόκκινο» συνιστά ένα απαιτητικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο μέσο ενημέρωσης.

3) Η υπάρχουσα μέχρι σήμερα δομή του προγράμματος εξυπηρέτησε μία μακρά προεκλογική πρακτική, η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Οπότε η αναδιάρθρωσή του εν λόγω προγράμματος κρίνεται εκ των πραγμάτων αναγκαία.

4) Η Διοίκηση λαμβάνει πολύ σοβαρά τις προσωπικές επαγγελματικές διαδρομές και την οικονομική κατάσταση κάθε συνεργάτη μας, προσεγγίζοντας με μεγάλο σεβασμό κάθε σχετικό ζήτημα.

Επομένως, ό,τι γράφεται και λέγεται για απολύσεις, διώξεις πολιτικού χαρακτήρα και λοιπά μυθεύματα δεν έχουν καμία βάση, αφού πρόκειται για την τυπική αναδιάρθρωση και σύνταξη ενός ραδιοφωνικού προγράμματος, η οποία συμβαίνει κάθε έτος. Το ραδιόφωνο δεν είναι στατικό και αιωνίως ακίνητο μέσο και ουδείς κατέχει ιδιοκτησιακού τύπου προνόμια στη ροή του προγράμματός του.

Η Διοίκηση ευχαριστεί όλους ανεξαιρέτως τους παράγοντες λειτουργίας των ρ/σ «105,5 στο κόκκινο», καθώς και των συνεργαζόμενων ρ/σ « 91,4 FM στο κόκκινο Θεσσαλονίκης» και «107,7 στο κόκκινο Πάτρας», οι οποίοι με διάθεση προσφοράς και επίδειξη επαγγελματισμού υπηρετούν κάθε φορά τον κοινό στόχο της έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης.

Τέλος, ο Κων/νος Ι. Νικόλτσιος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LEFT MEDIA A.E. επιβεβαιώνει την αμέριστη στήριξη του στον νέο Διευθυντή του ρ/σ «105,5 στο κόκκινο», Αδάμ Γιαννίκο, και θεωρεί ότι το νέο πρόγραμμα θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη και ανάπτυξη του ραδιοφωνικού σταθμού της Αριστεράς».

Θυμίζουμε ότι την απομάκρυνσή του από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» ανακοίνωσε μέσω social media ο ίδιος ο πρώην διευθυντής του σταθμού, Νίκος Σβέρκος.

«Μου ανακοίνωσαν την απομάκρυνση μετά το τέλος της εκπομπής μου», είπε, κάνοντας γνωστό ότι μαζί του απολύθηκαν και οι δημοσιογράφοι, Θεόφιλος Σιχλετίδης, Σπύρος Ραπανάκης και Γιάννης Σμυρλάκης.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.