Δίκη Χρυσής Αυγής: Το τραγούδι του Πατέλη κατά της βίας – Διακόπηκε για την Παρασκευή η διαδικασία

Στο δικαστήριο για τη Χρυσή Αυγή κατέθεσε μια γυναίκα ως μάρτυρας υπεράσπισης του πυρηνάρχη της Νίκαιας.

Για τον Γιώργο Πατέλη, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε 10 έτη κάθειρξης και 2 μήνες, η μάρτυρας είπε -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι από το 2011 με τον Γιώργο. Ζήτησα τη βοήθεια του όταν δεν είχαμε να φάμε. Έχω δυο παιδιά ανήλικα. Η οικογένειά μας δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Μου είχαν πει κάποιοι γνωστοί μου για το Γιώργο. Μέχρι και λογαριασμούς για το ρεύμα μου πλήρωσε, τα πάντα… Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Μας έδινε και τρόφιμα. Είναι σωστός οικογενειάρχης. Το παιδί του είναι τα πάντα γι’ αυτόν και τον χρειάζεται με όλα αυτά που έχουν συμβεί… Ο Γιώργος έχει γράψει τραγούδι κατά της βίας και του μπούλινγκ».

Δείτε ακόμα:  Άναψε το «Πράσινο φως» για εμβολιασμό σε έγκυες και όσους έχουν νοσήσει

Τελευταίος στη σημερινή διαδικασία μίλησε ο συνήγορος του Παναγιώταρου, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ανέφερε πως η οικογένειά του εντολέα του στηρίζονται αποκλειστικά σε εκείνον. Ο συνήγορος ζήτησε από το δικαστήριο να χορηγήσει αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του μέχρι την έφεση.

Αύριο στις 10.30 το πρωί η διαδικασία θα συνεχιστεί με τους ισχυρισμούς των υπολοίπων κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και των περισσοτέρων πρώην βουλευτών.

Δείτε ακόμα:  Έρχεται μεγάλη ρήξη Κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων;

lawandorder.gr