Δίκη για «φόνισσα Κορωπίου»: Την ενοχή της 29χρονης ζήτησε η Εισαγγελέας

Την ενοχή της κατηγορουμένης για το έγκλημα στο Κορωπί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πρότεινε η εισαγγελέας.

Στο εδώλιο βρίσκεται η γυναίκα- μητέρα δύο παιδιών, η οποία, σε ηλικία 26 ετών, μαχαίρωσε έξι φορές την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της, μέσα στο σπίτι της και μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της, τον Αύγουστο του 2016.

«Πρώτη φορά ακούω τόσες πολλές φορές να λέει κατηγορούμενος “δε θυμάμαι, δε θυμάμαι”» σχολίασε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της οικογένειας του θύματος, μιλώντας στη Ρούλα Κουσκουρή και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η Εισαγγελέας ζήτησε να ασκηθεί στον πρώην σύζυγο του θύματος και σύντροφο της φερόμενης δράστιδος, ποινική δίωξη για συνέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε δύο παιδιά με τον 41χρονο τότε και η φερόμενη δράστις είχε αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με τον ίδιο άντρα, με τον οποίο ήταν σε σχέση.

Τα δύο ανήλικα παδιά του θύματος ήταν παρόντα στη δολοφονία της μητέρας τους και την επιμέλειά τους έχει αναλάβει η αδελφή της άτυχης κοπέλας.

Τι είπε η αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου» στην απολογία της

«Οφείλω μια συγνώμη για τον πόνο που έχω προκαλέσει στους ανθρώπους και τα παιδιά της συγχωρεμένης και στα δικά μου. Είχαμε πολύ ωραία σχέση από το 2010- 2014. Δεν ήξερα ότι είχε άλλη οικογένεια. Ξαφνικά ενώ ήμουν ήδη έγκυος 5 μηνών, μου είπε ότι ήταν παντρεμένος, χωρισμένος. Και εγώ και η συγχωρεμένη του ζητούσαμε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. […] Εκείνη τη μέρα δεν είχα σκοπιμότητα να έχω το μαχαίρι να σκοτώσω άνθρωπο […]».

Η ίδια περιγράφει στην απολογία της ότι τη μέρα του φονικού, το θύμα της έκανε νόημα να σταματήσει ενώ η ίδια περνούσε με το αυτοκίνητο. Ισχυρίζεται ότι το θύμα άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού κι έβριζε τη δράστιδα. Σε ερώτηση της προέδρου τι έλεγε το θύμα, η κατηγορούμενη απάντησε ότι «δεν μπορώ να πω. Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ να μπω στον ίσιο δρόμο, δε θέλω να αμαρτάνω».

Επίσης, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι ο σύντροφός της και το θύμα είχαν πάρει διαζύγιο και ότι αυτός ο άνδρας της κορόιδευε και τις δύο.

star.gr