Δήμαρχος πανηγύρισε με καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια… ΠΑΣΟΚ – «Είμαι πολυσυλλεκτικός»

Ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, πανήγυρισε την επανεκλογή του, φορώντας καπέλο του ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα της ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ!

Ο κ. Λεβαντάκης δήλωσε «πολυσυλλεκτικός» ενώ οι στενοί του συνεργάτες, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του εμφανίστηκαν με μπλούζες με πρόσωπα πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων.

Ο Γιώργος Λεβεντάκης επανεκλέγεται με 44,05% και 15 έδρες.

Περίπου στη 1 τα ξημερώματα αφίχθη ο επανεκλεγείς δήμαρχος στο εκλογικό του κέντρο στα Φιλιατρά και τον υποδέχθηκαν με ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στην κεντρική πλατεία απευθυνόμενος στους πολίτες είπε, μεταξύ άλλων, ότι «Ένα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο. Αυτό που κάνατε, δείξατε ότι εκτιμήσατε τον αγώνα μου, εμένα και τους συνεργατών μου. Και των παλιών και των καινούργιων, τους οποίους ευχαριστώ, είναι αξιόλογοι. Θα αξιοποιήσουμε τις θέσεις για να κάνουμε τα Φιλιατρά, την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, το Κοπανάκι και όλη την Τριφυλία ό,τι καλύτερο.

Όπως σας είχα πει εγώ είμαι πολυσυλλεκτικός (σ.σ. και έδειξε πως φορούσε καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα Ν.Δ. και παπούτσια ΠΑΣΟΚ). Αυτός είμαι. Εμένα με ενδιαφέρει ο τόπος μου.

Το έχω πει, το λέω και το επαναλαμβάνω. Θα συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Μόνο αγάπη, ομόνοια, ευημερία και πρόοδο για τον τόπο μας θέλουμε, τίποτα άλλο».

tharrosnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.