Δήμητρα Κατσαφάδου: Το γεμάτο χρυσές λεπτομέρειες “παλάτι” στο Κορωπί (φωτό & βίντεο)

Η γνωστή επιχειρηματίας των καλλυντικών, Δήμητρα Κατσαφάδου άνοιξε το σπίτι της, που βρίσκεται στο Κορωπί, και εξήγησε γιατί έχτισε την προσωπική της εκκλησία και τον λόγο που κοιμάται στο χαλί της.

Γιατί η Δήμητρα Κατσαφάδου έχτισε την προσωπική της εκκλησία στο όνομα του Αγίου Νεκτάριου

Η χημικός και επιχειρηματίας αγαπά πολύ και φροντίζει πολλά αδέσποτα και το εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι της είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο, καθώς, όπως υπογραμμίζει «με είχαν πετάξει έξω από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή επειδή μάζευα όλα τα αδέσποτα στην πολυκατοικία. Πήγα σε ένα εκκλησάκι και είδα τον Άγιο Νεκτάριο και ζήτησα να με βοηθήσει να βρω κτήμα και την άλλη μέρα το βρήκα. Έκανα τάμα στον άγιο».

Οι σχέσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου με τον πρώην άντρα της και η υιοθεσία

«Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε και είπα εγώ θα είμαι δίπλα του χωρίς να κάνω οικογένεια. Υπήρξε ένα σοβαρό θέμα και χωρίσαμε. Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic» επεσήμανε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην τεράστια κρεβατοκάμαρά της, τόνισε «κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ».

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει στην επαγγελματική και στη προσωπική της ζωή.

ipliroforia.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.