Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έπαθα «γυναίκα», τώρα βάφομαι και κάνω μπούκλα

Στην παρέα του Στούντιο 4 βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μίλησε για τη ζωή της σε όλες τις φάσεις που έχει περάσει με την πάροδο του χρόνου. Ενώ η αφορμή για όλα ήταν το βιβλίο που έγραψε μέσα στην καραντίνα και είναι εν μέρει αυτοβιογραφικό.

Αρχικά αναφέρθηκε στο σημείο που αναφέρει και στο βιβλίο της σχετικά με το πτυχίο της, το οποίο δεν πήρε αφού χρωστούσε 3 μαθήματα. Η συμβουλή της μετά από αυτό είναι: «Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα τελείωνα το πανεπιστήμιο. Δεν πήρα το πτυχίο για 3 μαθήματα. Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά ας το πάρουν το ρημάδι. Αφού σε έφερε ο δρόμος από δω, πάρ’το».

Ενώ για τον ήρωα του βιβλίου της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου σχολίασε: «Τώρα ο «Βασίλης» θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Αυτό το τυπάκι που παλιά θα με καψούρευε, τώρα θα είχα δει όλα τα χαρακτηριστικά, θα το είχα σκανάρει και θα είχε φύγει. Παρότι παραμένει ο μοιραίος άντρας. Αλλά αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον παπ…α, δεν ξεμπερδεύεις», ανέφερε γελώντας.

Η μεγάλη στροφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου έγινε με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού τώρα όπως χαρακτηριστικά είπε «έπαθε γυναίκα»: «Ήμουν αντί-ψαγμένη, ήμουν το σούργελο της παρέας», είπε για όσα έκανε στο παρελθόν. Τώρα ασχολείται περισσότερο με την εξωτερική της εμφάνιση και περιποιείται τον εαυτό της, πράγμα που δεν έκανε καθόλου παλιότερα: «Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν», ανέφερε για τον τρόπο που σκεφτόταν για το θέμα.

Τώρα μπορεί να της φαίνεται χρονοβόρο και κουραστικό, αλλά κάνει πιο πολλά πράγματα: «Δίνουμε στίγμα με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα είναι εγώ. Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Μπήκε στη ζωή μου πριν από 4-5 χρόνια. Έπαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο»,. Θεωρούσα ότι είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείται η γυναίκα με την κοκεταρία. Εγώ χτες έφαγα όλη μου τη μέρα σε μια Αθήνα κόλαση να κάνω πεντικιούρ. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα!», δήλωσε στους παρουσιαστές σατιρίζοντας τον εαυτό της.

Τέλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου σχολίασε της πολλές δραματικές ιστορίες που παίζονται φέτος στην τηλεόραση, λέγοντας: «Ο θεατής έχει δει τα πάντα, έχει νεκρωθεί και για να τσιτώσει πρέπει να συμβεί κάτι πολύ ακραίο. Για να αναστατωθεί από όμορφα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολο οπότε τραβάει μια μπιστόλα και η επιτυχία είναι βέβαιη. Είναι ένας τρόπος φθηνός», πρόσθεσε για τον τρόπο που τα κανάλια προσπαθούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.