Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς», λέει η σύζυγος του – Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση σταθερή. Η σύζυγός του αγαπημένου τραγουδιστή, Κατερίνα Κόκοτα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» της Δευτέρας 22 Απριλίου.

«Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς»

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν όσο αφορά στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς» τόνισε η Κατερίνα Κόκοτα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Οpen. Πρόσθεσε μετά από σχετική ερώτηση πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια ολοκληρωμένα προσπάθεια αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα.

Η Κατερίνα Κόκοτα σημείωσε πως οι γιατροί της λένε πως «κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή. Αλλά κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές μας είπαν πως ήταν καθαρές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω».

Η ίδια τόνισε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου. Προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά. Προσπαθώ γιατί έτσι πρέπει. Και για το παιδί και για τον Δημήτρη. Αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».

Δείτε το βίντεο:

okmag.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.