Δημήτρης Κόκοτας: Σήμερα η απόφαση των γιατρών για την αποσωλήνωση – Η έκκληση της συζύγου το

Οι γιατροί του Δημήτρη Κόκοτα αποφασίζουν αν σήμερα αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσής του, σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου, σε επικοινωνία που είχε με την Ματίνα Παγώνη προκειμένου να είναι στην εκπομπή για σχετική ενημέρωση, της είπε πως η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, ζήτησε να μη βγαίνει κανείς να λέει πράγματα.

Δεν το θέλει αυτό η οικογένεια και επεσήμανε πως αν κάτι πρέπει να ειπωθεί θα ειπωθεί μόνο από την ίδια.

«Θέλει η ίδια να μιλάει όταν χρειάζεται ή κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο κοντά», είπε η δημοσιογράφος.

Τελευταίες πληροφορίες

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία μέχρι να ξυπνήσει. «Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα» είπε η Ματίνα Παγώνη. Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ενθαρρυντικά. «Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο τους».

Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή, δείχνει να είναι αισιόδοξη για την πορεία των εξελίξεων στην υγεία του: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.