Δημήτρης Σταρόβας: Αν μου πέσει το τζόκερ θα σωθεί πολύς κόσμος

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και εξομολογήθηκε στιγμές από τη ζωή του και συμπεριφορές που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για το ελληνικό #metoo, μέρος των οποίων είχε απομονωθεί και σχολιαστεί έντονα: «Σοκαρίστηκα λίγο με το #metoo, με αυτό που είχα πει, που δεν είπα και τίποτα. Δεν θα άλλαζα κάτι από την πλευρά μου. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να απομονώσεις κάτι από μία δήλωση. Θυμάμαι κάποιος πολύ γνωστός μου έλεγε: όταν δίνεις συνεντεύξεις, να ζητάς ένα mail τι θα εκδοθεί. Δεν θέλω να μου βγάζεις έναν χαρακτήρα που δεν έχω», ενώ μετά από αυτό είπε πως: «Τους έχω ικανούς τους πάντες για όλα και τον εαυτό μου».

Έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και είναι ιδιαίτερα δοτικός αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του κρατά μια δεύτερη σκέψη: «Να έχουμε στο πίσω του μυαλού μας… », που όπως λέει στη συνέχεια: «Και μου έχει βγει για καλό. Ακόμα και από τη γυναίκα μου και το παιδί μου και τη μάνα μου όταν ζούσε, είχα ένα περιθώριο ότι είναι άνθρωπος και μπορεί να συμβεί κάτι.

Είναι καλό να είμαστε υποψιασμένοι με όλους τους ανθρώπους, να κρατάμε μία απόσταση. Έχω μάθει από συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε. Αλλά άμα το δεις από τη δική του πλευρά, να δούμε στιγμιαία γιατί το έκανε, δεν λέμε θα του δώσουμε δίκιο. Συγχωρώ. Δεν είναι τραγικό, αν εξαιρέσεις κάτι ακραίο, το να με εξαπατήσει. Εγώ δεν το έχω κάνει, είναι ανθρώπινο. Πλέον εξαιτίας αυτού που λέω δεν εκπλήσσομαι ποτέ. Γιατί να κάτσω να σκάσω για αυτό; Αν δεν του το πεις κατάμουτρα, δεν έχει εφαρμογή η συγχώρεση», ανέφερε σχετικά με συνεργάτη που είχε παλιότερα.

Για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε πως μερικές δηλώσεις του έχουν παρερμηνευτεί: «Είναι σαν μικρός μου αδερφός. Είναι καλό παιδί ο Γρηγόρης, είναι έρμαιο των παθών του, λειτουργεί με το συναίσθημα».

Ενώ για την παιδική του ηλικία, ο Δημήτρης Σταρόβας θεωρεί πως η μητέρα του και η γιαγιά του έκαναν τα πάντα: «Μεγάλωσα σε φοβερές συνθήκες φτώχειας αλλά εγώ δεν το κατάλαβα ποτέ. Φρόντισαν η μητέρα μου με τη γιαγιά μου γι’αυτό», τόνισε πως εκείνες στερήθηκαν για να έχει ο ίδιος όσα χρειαζόταν.

Ενώ όπως είπε στους παρουσιαστές, έχει καταναλωτική μανία με διάφορα προϊόντα κι αντικείμενα. Τώρα όπως δήλωσε περνά μια φάση με προϊόντα ξυρίσματος. Δηλώνει ευτυχισμένος τον περισσότερο καιρό, ψάχνει να βρει πάντα κάτι θετικό ακόμη και στις χειρότερες καταστάσεις. Ίσως, σε αυτό να τον οδήγησαν οι εμπειρίες της ζωής του, όπως παραδέχεται. Παράλληλα ο Δημήτρης Σταρόβας είπε πως αν του πέσει το τζόκερ τα βοηθήσει κόσμο γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.