Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα με τις καταγγελίες, πάντα γινόντουσαν αυτά»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος ρωτήθηκε για τις καταγγελίες του κινήματος #metoo που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τις επιθέσεις που έχει δεχτεί για τη θέση που πήρε στην υπόθεση ενός φίλου του που έχει καταγγελθεί.

«Αρνούμαι ακόμη και τώρα να βάλω τον εαυτό μου σε μια στάση να είμαι καχύποπτος με τους ανθρώπους. Μπορεί να έχω ανατρέξει σε γεγονότα και να είπα “ναι είχε γίνει αυτό”, αλλά το σημαντικό είναι ότι δε θέλω. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αυτό που θα πω αλλά δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα με πράγματα που ακούσαμε απλά ότι γίνεται βγαίνει στην επιφάνεια πλέον. Αυτά γίνονταν πάντα… Μην πέφτουμε από τα σύννεφα.

Φοβάμαι γενικότερα γιατί έχω ζήσει διάφορα. Όταν περπατάς στον δρόμο και έρχεται ένας πιτσιρικάς και σε βλέπει ότι σε παρακολουθεί, καταλαβαίνεις ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορεί να τον επηρεάσεις. Έχουμε μια τεράστια ευθύνη όταν βγαίνουμε δημόσια και λέμε κάτι. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι λέμε… Με αυτή την ιστορία που βγήκα και πήρα θέση γιατί ήταν φίλος μου, έπεσα από τα σύννεφα όταν άρχισαν να μου λένε να πάθει η κόρη μου τα ίδια.

Τι είπα ο φουκαράς; Ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτά που ακούω… Φτάνουμε στο άκρο. Ζούμε μια τεράστια υπερβολή και χάνεται το μέτρο…» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δες το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 8ο λεπτό και έπειτα.

 

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.