Δημήτρης Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: «Είχε μια δεύτερη ζωή που γνώριζε μόνο αυτός»

«Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη», λέει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει, απάντησε ο Δημήτρης Σταρόβας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής τόνισε επίσης πως μίλησε με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ με τον Στάθη δεν θέλει να έρθει σε επικοινωνία.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, ας είναι και σύντροφοί μας, που δεν μας λένε τα πάντα και ούτε εμείς τους λέμε τα πάντα. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Στάθη. Δεν ήταν ένας άνθρωπος σταθερός στις σχέσεις του αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι μας φλερτάρουμε, αλλά ο Στάθης το έκανε λίγο παραπάνω.

Επειδή κάνεις με κάποιον μια ώρα εκπομπή δεν σημαίνει ότι κοιμάσαι και ξυπνάς μαζί του. Εδώ έκανε γάμο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Είχε μια δεύτερη ζωή που γνώριζε μόνο αυτός. Μίλησα με τον Αντώνη Κανάκη όταν έγιναν οι αποκαλύψεις. Έχω νευριάσει γιατί στεναχωρήθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που του έτυχε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του σε αυτή τη θέση και έμπλεξε και άλλους. Δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Τσαντίστηκα με τον εαυτό μου γιατί στεναχωρήθηκα για κάποιον που θεωρούσα ότι είναι φίλος. Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη».

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.