Δημήτρης Σταρόβας: Τι αποκαλύπτει στενός φίλος του μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια βγήκε από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλευόταν για ημέρες στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και πλέον πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του. Οι φωτογράφοι και οι κάμερες απαθανάτισαν φανερά συγκινημένο τον Δημήτρη Σταρόβα ενώ έφευγε από το νοσοκομείο για το σπίτι του ύστερα από την πολυήμερη νοσηλεία του.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη και επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

«Είναι σε καλή κατάσταση»

«Να πω ότι ο Δημήτρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί, οπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Άλλες μέρες πρόσεχε πολύ, άλλες όχι. Εγώ εκεί να σταθώ ότι είναι καλά ο Δημήτρης, είμαστε πολύ χαρούμενη που βγήκε νικητής από όλο αυτό και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό,τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο στενός του φίλος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω, πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο. Του φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό. Είναι αισιόδοξος και κάναμε και πολλή πλάκα και χιούμορ και κάναμε και ασκήσεις μουσικές και ανταποκρίθηκε φοβερά».

Για την Άννα Σταθάκη, τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα που ήταν συνεχώς στο πλευρό του, λέει:

«Η Άννα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι πολύ τυχερός ο Δημήτρης που την έχει και στάθηκε σε όλο αυτό και χρειάζεται ξεκούραση και η Άννα πολλή. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν οι άνθρωποι γιατί ήταν τόσο καιρό μέσα. Έχω υποσχεθεί, έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη ότι όταν είναι καλύτερα, πάρει λίγο τις δυνάμεις του, να πάμε να παίξουμε κιθάρα μαζί».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.