Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμά του μέσα από το νοσοκομείο (φωτό)

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα το ιδιόχειρο σημείωμα του τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε ότι ο Δημήτρης «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

«Ειπώθηκε μια αθλιότητα στον αέρα, τη στιγμή που ο Δημήτρης έδινε μια μάχη και αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Πρέπει ορισμένα πράγματα να μην λέγονται, είτε ισχύουν, είτε όχι. Όταν κάποιος δίνει τη μάχη του, δεν πρέπει να λέγονται αθλιότητες στον αέρα. Η Άννα είναι ενοχλημένη, αλλά το μυαλο της, η καρδιά της και η ψυχή της είναι στον Δημήτρη», ανέφερε ο Γρηγόρης για την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα.

Και πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται, καταλαβαίνει, αισθάνεται τα πάντα. Ο γιος μου ο Οδυσσέας, μου λέει φεύγοντας “ρε μπαμπά μια χαρά είναι ο Σταρόβας”. Συγκινούμαι, πήγα σπίτι και μου λέει ο μικρός, “ο κ. Σταρόβας είναι καλά;”. Θέλει υπομονή. Τον ρώτησα αν πεινάει και κούναγε το κεφάλι. Κάναμε πολύ πλάκα».

«Από τύχη βρέθηκε η Άννα εκεί για ένα δεκάλεπτο, στο σπίτι, είχε την αντίληψη να το καταλάβει αυτό που συνέβαινε. Ο Δημήτρης πήγε στο ασθενοφόρο περπατώντας, δεν λιποθύμησε, τίποτα», τόνισε συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

gossip-tv.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.