Δήμος Μαραθώνα: Με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή” (φωτό)

ήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, έπειτα από πρόσκληση του Φορέα Θάλπος-Ψυχική Υγεία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο, στη “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΉΣΗ ΑΥΤΌΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΉ” στους Επαγγελματίες Υγείας και εργαζόμενους του Φορέα .

Ολοι οι πολίτες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν, ότι η παροχή Πρώτων Βοηθειών παρέχει ασφάλεια στους ίδιους και τους γύρω τους σε περίπτωση ανάγκης, εξασφαλίζοντας την επιβίωση μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο με το εξειδικευμένο προσωπικό.

Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιηθεί όλη η κοινότητα και να εκπαιδευτεί στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση!

Ο ενθουσιασμός των εκπαιδευόμενων επιβεβαίωσε και ενίσχυσε την άποψη ότι η εκμάθηση Παροχής Πρώτων Βοηθειών σε:
Θύμα που έχει υποστεί Καρδιακή Ανακοπή,
Θύμα που έχει πλήρη ή μερική απόφραξη,
Θύμα που δεν ανταποκρινεται αλλά αναπνέει, πρέπει να ενταχθεί συστηματικά στο πρόγραμμα κάθε κοινότητας αλλά και τα σχολεία.

Ευχαριστώ θερμά την κυρία Kiki Ermidou , καρδιολόγο, που, παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις της, ηταν παρούσα για ακόμα μία φορά στο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνδιοργάνωση του Δήμος Μαραθώνος και του Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και την κυρία Elena Mpasta που οργανώνει το μηνιαίο μας πρόγραμμα!!!
Για εμάς: Η γνώση είναι δύναμη!!!

Η Υπεύθυνη του Σεμιναριου
Μαρία Σπανού

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.