Δήμος Μαραθώνα: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Τουρκία και τη Συρία (φωτό)

Συγκινητική ήταν για ακόμη μια φορά η ανταπόκριση των δημοτών μας στην δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και τη Συρία.

Σύλλογοι, φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες πρόσφεραν από την πρώτη ως της τελευταία στιγμή είδη πρώτης ανάγκης όπως ρούχα, κλινοσκεπάσματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα και γάλα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής κ.α. βασικά αγαθά, τα οποία συγκεντρώθηκαν και συσκευάστηκαν ανά είδος από τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαραθώνος και τους εθελοντές μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου και στο Δημοτικό Κατάστημα της Κοινότητας Μαραθώνα.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής η δράση διήρκησε 6 ημέρες και ο Δήμος Μαραθώνος στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Περιφέρειας Αττικής και του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Τα πρώτα είδη γέμισαν ένα φορτηγό της Περιφέρειας χθες Δευτέρα 13/2 και λόγω της μεγάλης ποσότητας, την Τρίτη 14/2 οι δημοτικοί υπάλληλοι γέμισαν ακόμη 2 φορτηγά του Δήμου μας με είδη τα οποία παρέδωσαν σε κεντρικό σημείο συγκέντρωσης.

Παρόντες στην δράση ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Περιβάλλοντος Χρήστος Στάμος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος.

Ο Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους απέναντι στους δοκιμαζόμενους λαούς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.