Δήμος Μαραθώνα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους ωφελούμενους από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή”

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή” υλοποιεί την Πράξη «Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ-ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» (ΜΙS 5002420) για 50 άτομα με εγκεφαλική παράλυση, ηλικίας 18 ετών και άνω, στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020» της Περιφέρειας Αττικής, Άξονας Προτεραιότητας 09 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και των διακρίσεων–Διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής», με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ).

Προσκαλούνται άτομα με εγκεφαλική παράλυση, ηλικίας 18 ετών και άνω να υποβάλλουν αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την κάλυψη, στην παρούσα φάση της Πράξης, μίας (1) θέσης. Σας υποβάλλουμε προς ενημέρωση σας τη σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς τους ωφελούμενους στην ανωτέρω Πράξη και σας παρακαλούμε να προβείτε σε ανάρτηση της για ενημέρωση πιθανών ενδιαφερομένων.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και 18 Ιουλίου 2022, από ώρα 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πράξη, την αίτηση συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά επισκεφθείτε το https://bit.ly/3ubEahS ή καλέστε στο 210-9622290 (εσωτ. 212) καθημερινά από 09.00 π.μ-14.30 μ.μ. ή αποστείλετε e-mail στο opendoor@eps-ath.gr

Επισυνάπτονται η πρόσκληση, η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.