Δήμος Παλλήνης: Ανοιχτά τα σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί την Πέμπτη 9/2

Ανακοίνωση για τη λειτουργία σχολείων και Βρεφονηπιακών Σταθμών την Πέμπτη 9/2/2023

Ανοιχτά σχολεία και Βρεφονηπιακοί την Πέμπτη 9/2.

Έως τις 9.00 η προσέλευση των μαθητών.

Στις θέσεις τους από νωρίς οι εκπαιδευτικοί για διευκόλυνση των εργαζομένων που πρέπει να αφήσουν νωρίτερα τα παιδιά τους στο σχολείο.

Εντολή Δημάρχου Παλλήνης για έναρξη λειτουργίας θέρμανσης νωρίτερα της προσέλευσης των μαθητών και καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.

Ανοιχτά θα είναι την Πέμπτη 9/2, όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία του Δήμου Παλλήνης με προσέλευση των μαθητών εως τις 9.00 π.μ., με βάση τη σχετική Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, έπειτα από διαβούλευση με τους Δημάρχους της Αττικής, λαμβάνοντας υπόψη και τις προγνώσεις των μετεωρολόγων.

Σύμφωνα με την ίδια Απόφαση, “οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους” ώστε “να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι γονείς που επιθυμούν να προσέλθουν τα παιδιά τους νωρίτερα στο σχολείο”.

Τα δημόσια και ιδιωτικά υπερτοπικά σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Πειραματικά, Εσπερινά, Ειδικά Σχολεία κ.α.)., μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη θα είναι ανοιχτά, εκτός αν υπάρξει αντίθετη απόφαση από τους διευθυντές τους.

Με το ίδιο πλαίσιο και το ίδιο ωράριο προσέλευσης, θα λειτουργήσουν και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, με Απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου.

Επίσης, δόθηκε εντολή από τον Δήμαρχο Παλλήνης, η θέρμανση των κτιρίων να ξεκινήσει νωρίτερα της προσέλευσης των μαθητών και να παραμείνει ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.