«Δίνω μάχη για να το σώσω. Θα επηρεαστώ ψυχολογικά αν το χάσω»… Στο σφυρί σε λίγες μέρες το «ανάκτορο» του Βαγγ. Κονιτόπουλου στα Πατήσια

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος δημιούργησε το 2009 με μεράκι και με τους κόπους μιας ζωής ένα σωστό «ανάκτορο» με εμβαδόν 2.000 τ.μ. στα Πατήσια.

Πρόκειται για τον αγαπημένο του πολυχώρο, ένα πενταώροφο κτίριο, με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων το οποίο κινδυνεύει να το χάσει αφού η τράπεζα θέλει να το βγάλει στο «σφυρί» λόγω εκκρεμοτήτων.

Στον χώρο αυτόν, ο τραγουδιστής είχε δημιουργήσει τρεις μουσικές σκηνές για χοροεσπερίδες και συνεστιάσεις. Στις 22 Ιανουαρίου 2020, λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός από τράπεζα, με τιμή εκκίνησης περίπου το 1.500.000 ευρώ. Ο ίδιος ο Κονιτόπουλος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μέχρι και σήμερα καταβάλλει προσπάθειες να αποτρέψει τον πλειστηριασμό.

Δείτε ακόμα:  «Άγριες Μέλισσες»: Έτσι θα πεθάνει ο Κυπραίος

«Δίνω μάχη για να σώσω το Γαλάζιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα επηρεαστώ πολύ ψυχολογικά αν χάσω των πολυχώρο που έφτιαξα με τόσο κόπο και αγάπη», δήλωνε λίγο καιρό πριν ο τραγουδιστής.

greeknews24.gr