Δολοφονία Καραϊβάζ: Τη ΓΑΔΑ επισκέφτηκε η Ζήνα Κουτσελίνη (Βίντεο)

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης τη Γ.Α.Δ.Α. Η δημοσιογράφος βρέθηκε εκεί προκειμένου να βοηθήσει τις έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του συνεργάτη της Γιώργου Καραϊβάζ. Η Ζήνα Κουτσελίνη, ντυμένη στα μαύρα, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση κατά την έξοδό της.

Η παρουσιάστρια βιώνει δυσκόλα την απώλεια του συνεργάτη της. Στην πρώτη εκπομπή μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η Ζήνα Κουτσελίνη με τρεμάμενη φωνή είχε δηλώσει:

Δείτε ακόμα:  Γιώργο Καραϊβάζ: Το τρισάγιο, 40 ημέρες από τη δολοφονία του δημοσιογράφου (φωτό)

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. «Έλα μωρέ Ζήνα». Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι.

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχει ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

Δείτε ακόμα:  40 μέρες μετά την άγρια δολοφονία Καραϊβάζ, η μητέρα του παρακαλάει να επικηρυχθούν οι δολοφόνοι

Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70,000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

protothema.gr