Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Μάρτυρας «γκρεμίζει» τους ισχυρισμούς του 33χρονου πιλότου

Βασική μάρτυρας για την υπόθεση της Καρολάιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή κοπέλα τόσο σαν χαρακτήρα, όσο και για τον ρόλο της ως μητέρα.

«Λάτρευε τη Λυδία η Καρολάιν, εξαιρετική μαμά ήρεμη πάρα πολύ ηρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζώα του» σημείωσε, μιλώντας αποκλειστικά στο Mega.

Η γειτόνισσα της Καρολάιν ήταν η μόνη που βρέθηκε πιο κοντά τη νύχτα του εγκλήματος, καθώς το σπίτι της χωρίζεται μόλις με έναν τοίχο από τη μεζονέτα της φρίκης και όπως περιγράφει το μόνο που άκουσε ήταν κάποια βήματα στη σκάλα και το κλάμα του σκύλου που μετά βρέθηκε κρεμασμένος.

Κανένας θόρυβος δεν ακούστηκε νωρίτερα, οπότε οι ισχυρισμοί του συζυγοκτόνου ότι η Καρολάιν είχε χτυπήσει το παιδί της πριν οδηγηθεί εκείνος στο έγκλημα την κάνει να αντιδρά έντονα.

«Μπορούσε να χτυπήσει αυτή η γυναίκα το παιδί της; Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία» τόνισε.

Μιλούσε καθημερινά με την Καρολάιν και είχαν αναπτύξει σχέση.

Σε κάποιες συναντήσεις τους ήταν παρών και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

pronews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.