Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Διακόπηκε η δίκη λόγω κορονοϊού – Η κατηγορούμενη δεν είχε κάνει τεστ

Η 16χρονη κατηγορουμένη για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ η δίκη διακόπηκε γιατί δεν είχε κάνει τεστ για τον κορονοϊό.

Ξεκίνησε η δίκη για την άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Νοέμβριο του 2020.

Ωστόσο, μετά από μερικές ώρες κεκλεισμένων των θυρών, και ενώ είχε αρχίσει η απολογία της 16χρονης κατηγορουμένης, κόρης του θύματος, η ανήλικη ανέφερε πως δεν αισθάνεται καλά.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου την ρώτησε αν έχει υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό, πριν γίνει η μεταγωγή της από τις φυλακές Ανηλίκων, όπςω προβλέπεται.

Ωστόσο, η νεαρή απάντησε αρνητικά, ενώ φέρεται να υποστήριξε και ότι δεν είναι εμβολιασμένη. Σαν αποτέλεσμα, σταμάτησε η διαδικασία της δίκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο γεγονός αυτό φαίνεται πως αντέδρασαν οι δικηγόροι που βρίσκονταν στην αίθουσα, λέγοντας πως δεν λαμβάνονται τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ως μάρτυρες στην υπόθεση κατέθεσαν οι μητέρες των δύο άλλων ανηλίκων κατηγορουμένων, καθώς και δύο γείτονες. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Φεβρουαρίου.

 

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.