Δωρεά βιβλίων στη σχολική βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Ραφήνας


Σήμερα η βιβλιοθήκη του σχολείου μας γέμισε βιβλία και χαμόγελα! Ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς μαθητές -και πλέον φίλους μας- του Α’ Τοσίτσειου-Αρσάκειου Δημοτικού Εκάλης και τη δασκάλα τους κυρία Πέγκυ Μπερερή για τα υπέροχα βιβλία που συγκέντρωσαν με αγάπη για το σχολείο μας.

Επίσης ευχαριστούμε την κυρία Ελένη Γερουλάνου, διευθύντρια του νηπιαγωγείου της Σχολής Μωραΐτη που έφερε τα δύο σχολεία σε επαφή.

Η πολύτιμη δωρεά θα εμπλουτίσει τη σχολική μας βιβλιοθήκη, που αποτελεί ανάσα ζωής για τα παιδιά μας. Επιπλέον, αποτελεί ισχυρό θεμέλιο για μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο σχολεία, που στο εξής θα συνδέονται με δυνατούς δεσμούς: αυτούς της αγάπης για το βιβλίο και της ενσυναίσθησης. Ευελπιστούμε ότι η δωρεά θα αποτελέσει εφαλτήριο και για άλλες συνέργειες στο μέλλον. Όσο για τους τίτλους των βιβλίων; Ένας κι ένας!

Επιπλέον, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βαγγέλη Μπουρνούς και τον Διευθυντή του ΔΟΠΑΠ κ. Βασίλη Σπαντούρο, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων για τη μεταφορά των βιβλίων διαθέτοντας όχημα του Δήμου.
Καλοδιάβαστα τα βιβλία!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας