Δυναμικά ξεκίνησε τη νέα χρονιά, το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης!

Δυναμικά ξεκίνησε τη νέα χρονιά, το Κέντρο Υγείας Μάκρης προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην κοινότητα και συγκεκριμένα στις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης του, από Ν. Βουτζά εώς και Βαρνάβα μέσω του κοινού προγράμματος Αγωγής Υγείας των Υπουργείων Παιδείας-Υγείας για την ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού.

Τα σχολεία από Δημοτικά έως και Λύκεια, ανταποκρίθηκαν άμεσα και καθολικά στο κάλεσμα του Κ.Υ. Ν. Μάκρης για την υλοποίηση των δράσεων στους μαθητές τους, από τους επιστήμονες υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα υλοποιηθούν 4 προγράμματα Αγωγής Υγείας από τη συγκεκριμένη μονάδα.

Ήδη ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή των μαθητών του 2ου Λυκείου Ν. Μάκρης ήταν μεγάλη στη δράση με θέμα: ‘’ Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία’’ που πραγματοποιήθηκε από τη Γυναικολόγο του Κ. Υ. Ν Μάκρης κα ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Γ. και τη Μαία κα ΧΑΛΑΣΤΑΝΗ Π. όπου καταχειροκροτήθηκαν από τους μαθητές αφού ήταν ‘’παλιοί γνώριμοι’’ από την περσινή χρονιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σχολική χρονιά.!

Αναμένουμε λοιπόν και τις υπόλοιπες δράσεις του Κ.Υ. Ν. Μάκρης που είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν μεγάλη αποδοχή από την μαθητική κοινότητα και θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια της Τοπικής Κοινωνίας προς τα πρόσωπα των επαγγελματιών Υγείας που συμμετέχουν στην υλοποίησή τους καθώς και στον Συντονιστή-Διευθυντή του Κ.Υ. Ν. Μάκρης κο ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ Ι. που ενθαρρύνει αυτές τις προσπάθειες , δείχνοντας τη συνεισφορά της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας στη μικρή μας κοινωνία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.