Έχει κι άλλο μήλο κάτω από τη μηλιά! Σταμπέλος Νο3 στην Τριγλία

Τελικά αυτή η μηλιά (βλέπε μπαμπάς Σταμπέλος), πόσα μήλα έχει ακόμα! Το λέμε αυτό γιατί μετά τον Γιώργο Σταμπέλο και τον γιό του Δημήτρη, τη φανέλα της Τριγλίας φοράει τώρα και ο τζούνιορ της οικογένειας Αλέξανδρος Σταμπέλος.

Πιο ποδοσφαιρο-οικογένεια δε γίνεται λέμε. Ξέραμε ότι και ο “μικρός” διαπρέπει στις μικρές κατηγορίες της ομάδας, μα μόλις τον είδαμε στην πρώτη προπόνηση της Ανδρικής ομάδας της Τριγλίας, ε τότε καταλάβαμε πως η μπάλα είναι στο… πετσί τους.

Ο Γιώργος ήταν μεγάλο ταλέντο στα νιάτα του κι αν δεν τον πρόδιδαν οι τραυματισμοί σίγουρα θα είχε άλλη πορεία και διαφορετική καριέρα. Ο μεγάλος του γιος, ο Δημήτρης το πάλεψε κι αυτός πολλές φορές παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε, όμως δεν συνέχισε αφού προτίμησε να ρίξει το βάρος του στην δουλειά και στην επαγγελματική του καριέρα.

Τώρα πήρε σειρά ο “μικρός”, ο Αλέξανδρος που στις μικρές κατηγορίες πήρε άριστα και φέτος πήρε προαγωγή για την “μεγάλη” ομάδα”. Δείχνει ότι ΄χει και το ταλέντο και το ποδοσφαιρικό “μυαλό” ‘ωστε να κάνει κάτι καλύτερο. Άλλωστε για να τον επέλεξε ο “παππούς” Στάθης Ασλάνογλου και το επιτελείο του κάτι παραπάνω ξέρει.

Από ποδοσφαιρικές χαρές άλλο τίποτα αυτή η οικογένεια. Σταμπέλος φάμιλι…