«Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα»! (βίντεο)

“Η Μαρινέλλα να είναι ευδιάθετη, να έχει όρεξη και εγώ εκείνη την ώρα να λέω “Κρατήσου, κρατήσου!”.

Καλεσμένος στο τελευταίο Καλοκαίρι #not, ο Τάσος Τρύφωνος εξομολογήθηκε στην Ελένη Τσολάκη ένα απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Μαρινέλλα, στην εκπομπή Τετ-Α-Τετ. Ο Τάσος Τρύφωνος διηγήθηκε τα εξής:

«Κάνω τον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο, τελειώνω αργά και η πτήση είναι πρωί. Άρα δεν κοιμάμαι, προετοιμάζομαι για τη συνέντευξη, μπαίνω στο αεροπλάνο, έρχομαι, κάνει κρύο, πάω στο σπίτι της Μαρινέλλας. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι σε μία θέση δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, έχω πετάξει κάνει κρύο και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και τα λοιπά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Δείτε ακόμα:  Δημήτρης Σταρόβας: «Απάντησα στα social media μόνο στο “Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου”»

Έχω απέναντί μου μια Μαρινέλλα που έχει 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση, να είναι ευδιάθετη, να έχει όρεξη και μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, για την καριέρα της, για τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα να λέω «Κρατήσου, κρατήσου!». Περιμένεις μια συνέντευξη και τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε, γράψαμε μιάμιση ώρα περίπου».

zappit.gr