«Έχω πάρει 4,5 ευρώ αμοιβή για να παίξω στο θέατρο…»

O Γιάννης Βασιλώττος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς νέους ηθοποιούς, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως για μια παράσταση στο θέατρο είχε πληρωθεί με 4,5 ευρώ!

Παράλληλα μίλησε για την κοπέλα που τον ενθάρρυνε να σπουδάσει υποκριτική, τα ραβασάκια που λαμβάνει από θαυμάστριες, ενώ παραδέχθηκε και ότι φοβάται την απόρριψη από τα κορίτσια.

«Ήθελα να τραγουδάω και ήρθα στην Αθήνα να φτιάξω τη φωνή μου, όχι για να γίνω η πρώτη φίρμα της οικουμένης», είπε ο νεαρός, δημοφιλής ηθοποιός.

«Στα 23 μου γνώρισα μια κοπέλα και με παρότρυνε να μπω σε δραματική σχολή», εξήγησε για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Έχω δουλέψει οικοδομή, σε αποθήκες, σε ξενοδοχεία», είπε ο ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

Αναφερόμενος σε σημάδι στη μύτη του, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε ότι «Δεν έχω σοκολάτα στη μύτη, είναι από μια σκηνή βίας για το σίριαλ και ένα χτύπημα στο πάτωμα».

Μιλώντας για το πώς εκδηλώνουν το θαυμασμό τους στο πρόσωπό του οι fans του, ο Γιάννης Βασιλώττος αποκάλυψε ότι «Βρίσκω ραβασάκια εκεί που πίνω καφέ, ή μου έρχεται μήνυμα “σε είδα, τι ωραίος είσαι”. Στο θέατρο πέρυσι ένα άτομο ήρθε σχεδόν σε όλες τις παραστάσεις».

«Θα αρχίσω να κυνηγώ μια κοπέλα μόνο αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί φοβάμαι την απόρριψη», παραδέχτηκε.

«Έχω πάρει 4,5 ευρώ αμοιβή για να παίξω στο θέατρο»
Σχετικά με την πιο χαμηλή αμοιβή που έχει λάβει εργαζόμενος ως ηθοποιός, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε ότι «Έχω πάρει 4,5 ευρώ αμοιβή για να παίξω στο θέατρο, δεν είχαμε τόσο κόσμο…».

Σε ό,τι αφορά σε δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ενώ δούλευε, ανέφερε ότι «Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου και ήμουν στο γύρισμα και το βράδυ είχα παράσταση».

Απαντώντας, τέλος, στο αν θα παρουσίαζε ποτέ εκπομπή είπε: «Θα παρουσίαζα εκπομπή, αλλά να είναι κάτι που θα μπορούσα να εκφραστώ, έχεις καμία πρόταση να μου κάνεις;» τόνισε.

 

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.