«Έδωσαν λαμπτήρες χωρίς λάμπες»! – Τα «άκουσε» ο Ψινάκης στο Μάτι

Στο Μάτι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα οι υπουργοί της κυβέρνησης, κ.κ Σπίρτζης, Φλαμπουράρης, Φωτίου και Πετρόπουλος, προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους της περιοχής για την πορεία των έργων αποκατάστασης όπως επίσης και τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, αλλά και για να απαντήσουν στα ερωτήματα που είχαν τεθεί από την συντονιστική επιτροπή.


Ανάμεσα σε άλλα, συζητήθηκε και το θέμα της αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Απαντήσεις έδωσε ο εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος ανέφερε πως η αρχική προτεραιότητα ήταν να αποκατασταθούν οι βλάβες και  η ηλεκτροδότηση στις κατοικίες, ενώ όσο αφορά τον δημοτικό φωτισμό, την ευθύνη την έχει ο Δήμος.

Όπως είπε, ο Δήμος Ραφήνας παρέδωσε στον ΔΕΔΔΗΕ 200 φωτιστικά, τα οποία και τοποθετήθηκαν στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας.

Όσο αφορά τον Δήμο Μαραθώνα, αρχικά παραδόθηκαν στον ΔΕΔΔΗΕ 40 φωτιστικά, τα οποία και έχουν τοποθετηθεί, ενώ τη Δευτέρα που μας πέρασε δόθηκαν άλλα 600, χωρίς όμως να έχουν λάμπες!

Αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των κατοίκων, προς τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Σπίρτζη να πάρει τον λόγο και να απαντήσει ο κ. Νησιώτης.

Ο κ. Νησιώτης ανέφερε πως η καθυστέρηση δεν οφείλεται στον Δήμο, αλλά στο ότι στο σημείο υπάρχει μόνο ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, κάτι που αντέκρουσε ο εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ.

Διαβάστε επίσης