Ευχαριστήρια επιστολή προς την ομάδα ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής και ιδιαίτερα στις ομάδες που επιχειρούν στη Νέα Μάκρη

ΠΡΟΣ:
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κύριε υπουργέ αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τις ομάδες ΔΙΑΣ που επιχειρούν καθημερινά στον δήμο Μαραθώνα καθώς και στον δήμο ψυχικού όπου διαμένω μόνιμα.

Θα ήθελα να δοθεί ευαρέσκεια στην ομάδα Δίας που επιχειρούσε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα περίπου 3,20 το μεσημέρι στην νέα μάκρη και κυριολεκτικά εάν δεν υπήρχε η άμεση παρέμβαση της κατόπιν ειδοποιήσεως μου ίσως αυτή την ώρα να μην ήμουν ζωντανή.

Υπήρξε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ εμού και 7 αλλοδαπών μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού μου και αρκετών μαρτύρων εκ των οποίων οι δυο θα καταθέσουν και θα ενημερωθείτε επακριβώς σε άλλη επιστολή μου για το συμβάν.

Επειδή το αστυνομικό τμήμα Νέας Μάκρης δεν έστειλε έμμεσα βοήθεια κάλεσα το 100 και ζήτησα την συνδρομή της ομάδας Δίας.

Πραγματικά όταν κατέφθασε η ομάδα έπραξε το καθήκον της και τίμησαν την στολή που φέρουν και τον όρκο που έχουν δώσει, οδηγώντας τους στο αστυνομικό τμήμα Νέας Μάκρης από το όποιο δέχθηκα απειλές, ειρωνείες και εκφοβισμό από τον υπεύθυνο αξιωματικό υπηρεσίας ο οποίος αρνήθηκε να μου δώσει τα στοιχεία του.

Ήδη έχω προβεί σε προφορικές καταγγελίες στους ανωτέρους του και θα προχωρήσω την υπόθεση με βάση τα νόμιμα δικαιώματα μου και μάλιστα θα σταλεί η επιστολή στην πρόεδρο της δημοκρατίας καθώς και στον συνήγορο του πολίτη ώστε να μην κουκουλωθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Η οικογένεια μου θα προβεί σε δωρεά προς την συγκεκριμένη ομάδα και θα δωρίσω και στο αστυνομικό τμήμα νέας μακρης το κείμενο για το ποιος χαρακτηρίζεται Έλληνας πολίτης διότι το αγνοούν.

Με εκτίμηση

ΠΑΤΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ.
ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.