Έφεση κατά του βουλεύματος που αποφυλάκισε τον Μιχαλολιάκο!

Έφεση κατά του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Νίκος Μιχαλολιάκος άσκησε ο αντεισαγγελέας Εφετών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός, άσκησε έφεση, με το βασικό επιχείρημα ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για την υφ΄ όρων απόλυσή του (αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους).

Και δεν πληροί τις προϋποθέσεις, καθώς οι διαδικτυακές δημοσιεύσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής που έχουν άμεση σχέση με την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, καταδεικνύουν την κακή διαγωγή του και την επικινδυνότητά του για την τέλεση νέων εγκλημάτων, εφόσον αποφυλακιστεί.

Ο άλλοτε αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει καταδικασθεί για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών.

Με το επίμαχο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας κατά του οποίου ασκήθηκε έφεση ο Νίκος Μιχαλολιάκος κρίθηκε αποφυλακιστέος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την περιφέρεια της επικράτειας του νομού Αττικής, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τόπου διαμονής του (Πεύκη) μια φορά τον μήνα και της μη συναναστροφής με συγκατηγορουμένους για τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση για την οποία φυλακίστηκε.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.