Αιφνιδιασμός από Μπουρνούς! Σήκωσε το γάντι της πρότασης της Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών – Δεν κατεβάζει παραταξιακό στο Τοπικό

Η εποχή μας απαιτεί «ανοιχτά» μυαλά και διαφορετικές νοοτροπίες στην πράξη, για να γυρίσουμε σελίδα όλοι μαζί.
Απαιτεί να ξεφύγουμε όλοι από το «εμείς και οι άλλοι».

Απαιτεί να περάσουμε στην κοινωνία των πολιτών. Χωρίς προαπαιτούμενα.

Τα τοπικά συμβούλια , όπως ο νέος νόμος ορίζει, έχουν αναμφισβήτητα ρόλο κλειδί , ρόλο ουσιαστικής σημασίας στα τεκταινόμενα στον τόπο μας και είναι στο χέρι τους να τον υλοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό , ώστε να επιτύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για την πόλη. Ήρθε η ώρα οι πολίτες να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Θέλω να πιστεύω ότι και στη δημοτική σκηνή τα πράγματα μπορούν να κινηθούν σε ανάλογη κατεύθυνση. Διάλογος , προγραμματικές συμφωνίες και συναινέσεις χρειάζονται παντού.

Στην κατεύθυνση αυτή η παράταξή μας «Σύγχρονη Πολιτεία» , ανακοινώνει ότι αποδέχεται την πρόταση – πρόκληση της Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών και ΔΕΝ θα δημιουργήσει παραταξιακό τοπικό εκλογικό συνδυασμό , αφήνοντας τη δημιουργία τους, αμιγώς στους πολίτες , χωρίς παραταξιακή εκπροσώπηση από εμάς.

Ήρθε ο καιρός να δοκιμαστούμε στην πράξη και να αποφύγουμε τις «ζώνες ασφαλείας» μας , να αναμετρηθούμε με την ορθότητα των σχεδίων, των προγραμμάτων και των πολιτικών μας, απέναντι στον πολίτη και με γνώμονα μόνο αυτόν.

Η πραγματική πρόκληση είναι η ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών και σε αυτή θέλουμε να επενδύσουμε.
Ευάγγελος Μπουρνούς.

Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Διαβάστε επίσης