«Έφυγε» από κορoνοϊό μητέρα δύο παιδιών

Στις 18 Μαρτίου είχε μεταφερθεί από τη ΜΕΘ-Covid στην κανονική ΜΕΘ, καθώς είχε αρνητικοποιηθεί στον ιό. «Έσβησε» μητέρα δύο παιδιών από τη Λαμία, μετά από γενναία μάχη πολλών ημερών με την Covid-19 στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης.

Η 59χρονη γυναίκα από χωριό του Δομοκού αποτελεί το 61ο θύμα του νέου κορωνοϊού στη Φθιώτιδα, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που της άφησε η ύπουλη νόσος. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε μετά από πολυήμερη μάχη με τον ιό και τις επιπλοκές που της δημιούργησε η Covid-19, με την οποία διαγνώστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμα:  Συμμορία ανηλίκων «χτυπούσε» σε Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου

Εισήχθη σε σοβαρή κατάσταση στις 20 Φεβρουαρίου στη ΜΕΘ-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και παρέμεινε μέχρι τις 18 Μαρτίου. Τότε, έχοντας αρνητικοποιηθεί στον ιό, μεταφέρθηκε στην κανονική ΜΕΘ, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα ζωής και θανάτου από τις επιπλοκές που της δημιούργησε η επικίνδυνη νόσος, έχοντας σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Τελικά, το απόγευμα της Κυριακής κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της. Πλέον, η Φθιώτιδα θρηνεί την απώλεια 33 ανδρών και 28 γυναικών, με εύρος ηλικιών από 38 μέχρι 100 έτη και διάμεση ηλικία τα 81 έτη.