Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών, πρωταγωνιστικής της σειράς «Beverly Hills 90210»!

Ο Ντέιβιντ Γκέιλ, ο ηθοποιός της σαπουνόπερας γνωστός για τον ρόλο του στο spinoff του «General Hospital» ως «Port Charles» καθώς και για τον ρόλο του στο «Beverly Hills, 90210», πέθανε σε ηλικία 58 ετών.

Η αδελφή του Gail, Katie Colmenares, επιβεβαίωσε το θάνατό του σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο, γράφοντας: «Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, δίπλα μου».

Και συνέχισε, «Πάντα ο wingman μου, πάντα ο καλύτερός μου φίλος, έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι ποτέ ίδια, αλλά θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ άνθρωπε που λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα για πάντα».

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Ο Γκέιλ υποδύθηκε τον Dr. Joe Scanlon στο «Port Charles» και τον Stuart Carson – τον αρραβωνιαστικό της Μπρέντα Γουόλς (Σάνεν Ντόχερτι) – στο «Beverly Hills, 90210».

Εμφανίστηκε επίσης και σε άλλες σειρές, όπως οι «Robin’s Hoods», «Savannah», «The Round Table» και «JAG». Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός για το ρόλο του ως Dr. Joe Scanlon στο Port Charles, το spinoff του General Hospital.

Αν και η αιτία θανάτου του δεν έχει αποκαλυφθεί, ο Φεριέρο απέτισε φόρο τιμής στον φίλο του κοινοποιώντας αποσπάσματα από την εμφάνιση του στο podcast. Σε αυτά τα στιγμιότυπα, ο Ντέιβιντ ακούγεται να μιλάει για τον χαρακτήρα του «Στιούαρτ» και το ειδύλλιό του με την Μπρέντα, μια ιστορία που παραμένει στις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών.

Ο Φεριέρο τον περιέγραψε ως ένα ευγενικό και γεμάτο ζωή άτομο. «Ο Ντέιβιντ ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος. Μακάρι να μπορούσα να του είχα μιλήσει περισσότερο», Ήταν γεμάτος ζωή και απίστευτες ιστορίες. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Ήσουν ένα δώρο για όλους μας».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.