Έγινε το πρώτο βήμα για την ενοποίηση δυνάμεων ΑΟ Πικερμίου και Αετού

Μετά από συνάντηση των προέδρων των σωματείων Χονδροκούκη Μαριλένας και Κολοβού Ευανθίας των Αθλητικών Σωματείων  Α. Ο. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ & Α. Ο. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ αντίστοιχα,  συζητήθηκε η δυνατότητα συνύπαρξης των Αθλητικών Σωματείων, με σκοπό την αρτιότερη και ομαλότερη λειτουργία των Συλλόγων, αλλά και την βέλτιστη αξιοποίηση του Δημοτικού Αθλητικού Κεντρου της Διώνης προς όφελος των αθλητών και του τόπου .

Αυτή η προοπτική, η οποία αποτελεί απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και βρίσκει αρχικά σύμφωνες τις πρόεδρους των Συλλόγων, οι οποίες διαπίστωσαν ότι οφείλουν να κινηθούν στην κατεύθυνση της ενοποίησης δυνάμεων για την περαιτέρω αξιοποίηση των πολύ καλών αθλητικών υποδομών.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Θα χάσει, αλλά μπορεί να σκοράρει!

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που ανέπτυξε η Δημοτική Αρχή και στηρίζει προσωπικά ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, χρίζουν περαιτέρω ανάπτυξης.
Για την ανάπτυξη αυτή υπάρχει προσωπική δέσμευση του Δημάρχου ώστε να αναδειχθεί σε πρότυπο Αθλητικό Κέντρο.

Τις επόμενες μέρες θα κληθούν τα μέλη των Συλλόγων, οι γονείς των αθλητών μας και οι ίδιοι οι αθλητές να συναποφασίσουμε όλοι μαζί αυτό που αποτελεί ζητούμενο της τοπικής μας κοινωνίας.

Η συζήτηση θα αφορά αρχικά τα τμήματα Ανδρικής και Γυναικείας Καλαθοσφαίρισης για τα οποία η παράλληλη λειτουργία πολλάκις δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και στη συνέχεια την εύρυθμη κοινή λειτουργία των Συλλόγων.

Δείτε ακόμα:  Παπακωστούλης: «Αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς η πορεία μας»

Εμείς κάνουμε το πρώτο βήμα και καλούμε όλους να δρομολογήσουμε τη λύση που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη του αθλητισμού στο Πικέρμι.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Α. Ο.ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ          ΤΟΥ Α.Ο.ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ
Χονδροκούκη Μαριλένα          Κολοβού Ευανθία