Εγκληματική οργάνωση με άρωμα γυναίκας – Διακινούσαν ναρκωτικά στην Αττική!

Δύο γυναίκες και τέσσερις άντρες είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που από τον περασμένο Αύγουστο διακινούσαν κοκαΐνη, κάνναβη και ναρκωτικά χάπια με το αζημίωτο φυσικά σε Αθήνα και Πειραιά και έπεσαν στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στις 17 Οκτωβρίου.

Ο τιμοκατάλογος των ναρκωτικών ήταν για κάθε γραμμάριο κοκαΐνης από 50 έως 70 ευρώ ενώ το γραμμάριο κάνναβης πωλούνταν από 5 έως 7 ευρώ.

«Αρχηγός» της ομάδας φέρεται σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών να είναι ο άντρας με τα αρχικά M.G o οποίος με τον Έλληνα συνεργό του ήταν εκείνοι που εντόπιζαν τους προμηθευτές.

Ο «αρχηγός « μάλιστα όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί είχε παραλάβει μόλις πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου τη βεβαίωση Παραλαβής αιτήματος για χορήγηση Άδειας διαμονής στη χώρα μας για εξαιρετικούς λόγους όπως αναγράφεται καθώς είναι από την Αλβανία.

Ο συγκεκριμένος άντρας εκτός από τα ναρκωτικά κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν δύο φυσίγγια των 9 mm.

Ο ρόλος των δύο γυναικών και οι κωδικοί

ΟΙ δύο γυναίκες είχαν συγκεκριμένους ρόλους. Η πρώτη αποθήκευε ,φυλούσε και διακινούσε τα ναρκωτικά ενώ έβρισκε και τους πελάτες που ήθελαν να προμηθευτούν τις ναρκωτικές ουσίες. Η δεύτερη γυναίκα μαζί με έναν άντρα ήταν επιφορτισμένοι με τη μεταφορά και τη διακίνηση ναρκωτικών και ήταν εκείνοι που έδιναν χέρι χέρι τα ναρκωτικά στους πελάτες.

Οι αστυνομικοί από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες έβγαλαν λαβράκι και «αποκωδικοποίησαν « τους κωδικούς που χρησιμοποιούσαν για την πώληση των ναρκωτικών.

«Ένα 5αρι» αποκαλούσαν τα πέντε γραμμάρια κοκαΐνης ενώ «το διπλό» ήταν τα δύο γραμμάρια κοκαΐνης.

«Ένα λεπτό» ή «ένα ολόκληρο» ή «το κλασικό ένα λεπτό» ή « τον άσσο» σήμαινε ένα γραμμάριο και το μισό αποκαλούνταν «ένα μισαδάκι», ή μια «παχιά» και «μια σταβλίσια« για το γραμμάριο.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ήδη 19 πωλήσεις σε πελάτες μέχρι το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου που αποφασίζουν να κάνουν έλεγχο στη μία γυναίκα με τον άνδρα που ήταν μαζί της.

Βρίσκουν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη 9 γραμμαρίων, 2 αυτοσχέδιες σακούλες με κάνναβη 8 γραμμαρίων ενώ ταυτόχρονα γίνεται έρευνα και σε άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης σε διάφορα σημεία της Αττικής. Ο ένας από αυτούς έχει στην επιχείρησή του στο Κερατσίνι πέντε αυτοσχέδιες σακούλες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 641,3 γραμμαρίων και δέκα χάπια.

Ένας από τους κατηγορούμενους που εντοπίστηκε με κάνναβη ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από άγνωστο αλλοδαπό άτομο αντί του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ στην πλατεία Ομονοίας.

Η έρευνα έδειξε και τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα που τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χρησιμοποιούσαν ως «επιχειρησιακά «οχήματα για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Εκτός από ναρκωτικά φυσίγγια αλλά και μία κυνηγετική καραμπίνα που βρέθηκε στην κατοχή ενός από τους κατηγορούμενους βρέθηκαν και χρήματα που ξεπερνούν συνολικά το ποσό των 15.000 ευρώ.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται ότι από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ότι είχαν μεγάλο πελατολόγιο και μέσα σε μία ημέρα έκαναν πάνω από μία πωλήσεις .Όπως στις 13 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή τους.

Στις 19:49 η μία γυναίκα όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό πώλησε και για λογαριασμό των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης σε άγνωστο άτομο αποκαλούμενο «Κώστα» κοκαΐνη βάρους 0.5 γραμμαρίου με την κωδική ονομασία «για μισό».

Σχεδόν μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:22 η ίδια γυναίκα πούλησε μαζί με έναν από τους κατηγορούμενους σε άγνωστο άντρα ένα γραμμάριο κοκαΐνης με την κωδική ονομασία «τον άσσο»

Πώληση η ίδια γυναίκα έκανε και στις 21 :00 εκείνης της ημέρας σε άγνωστη γυναίκα με το όνομα «Μαρία» όπου πήρε 30 ευρώ για ένα γραμμάριο κοκαΐνης το οποίο αποκάλεσαν «ένα ολόκληρο».

newpost.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.