Ειδική επιχείρηση της αστυνομίας και στον Γέρακα για την παραβατικότητα ανηλίκων

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν κατά το διήμερο 1 έως 2 Δεκεμβρίου, ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Καλλιθέα, Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη, Μαρούσι, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Γέρακα και Χολαργό.

Στο πλαίσιο της δράσης η οποία αναπτύχθηκε σε περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου, σε σταθμούς μετρό και άλλα σημεία που παρατηρείται αυξημένη συγκέντρωση νεαρών ατόμων, συνελήφθη 17χρονος για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και ελέχθησαν συνολικά -136- άτομα, ενώ σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν εντατικά σε ολόκληρη την Αττική στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.