Εικόνες ντροπής στα λεωφορεία: “Ερχόμουν από την Αρτέμιδα και έκανα 3 ώρες να φτάσω στο σπίτι μου”! (βίντεο)

Εικόνες ντροπής επικρατούν στα λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αττικής και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών και των οδηγών.

Τιμόνια που τρέμουν, αντικείμενα που κρέμονται και είναι έτοιμα να πέσουν, επικίνδυνες παγίδες, φθαρμένα λάστιχα, χαλασμένα καθίσματα και σπασμένα μηχανήματα εισιτηρίων, είναι κάποιες από τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Open και τις οποίες συναντά κανείς σήμερα στα λεωφορεία.

Όπως λέει μια ηλικιωμένη επιβάτιδα στην κάμερα του Open: «Τα περισσότερα είναι άχρηστα. Μπορεί να το πάρεις και να σε αφήσει στη μέση του δρόμου και να περιμένεις άλλη μια ώρα να έρθει άλλο. Ερχόμουν από τη Λούτσα, πήρα το Α5 και περίμενα άλλη μια ώρα να έρθει το άλλο. Έκανα τρεις ώρες να πάω σπίτι μου. Ούτε τα φρένα πιάνανε, ούτε τίποτα».

Οι καταγγελίες για τα λεωφορεία ερείπιο δεν έχουν τέλος. «Μας αφήνουν στους δρόμους γιατί μένουν. Βρωμιά, δυσοσμία, άθλια κατάσταση. Βέβαια φοβάμαι. Έχω σκεφτεί να πάρω ένα σφυρί αν κάποια στιγμή συμβεί κάτι να σπάσω ένα τζάμι να βγω έξω», λέει μια άλλη γυναίκα.

Ακόμη, σοκάρει και η καταγγελία επιβάτη από τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν η πόρτα του λεωφορείου άνοιξε ξαφνικά με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να βρεθεί στο κενό.

«Είχε τύχει μπροστά μου να αιωρείται άνθρωπος, να είναι στον αέρα και να φωνάζουμε στον οδηγό να κλείσει τις πόρτες», λέει μάρτυρας.

Υπάρχουν λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους με σπασμένα τζάμια και εξαρτήματα που κρέμονται, ενώ οι οδηγοί που καθημερινά εξυπηρετούν χιλιάδες πολίτες υπό αυτές τις συνθήκες, αναγκάζονται και κάνουν πατέντες στα οχήματα για να μπορούν να συνεχίσουν να κυκλοφορούν και την επόμενη ημέρα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.