Είναι… πολλά τα λεφτά! Έλληνας Youtuber αποκάλυψε το απίθανο ποσό που έβγαλε από βίντεο… 5 δευτερολέπτων

Σε κάμερα πρωινής εκπομπής μίλησε σήμερα ο Στέλιος Νικολιδάκης, ο οποίος είναι γνωστός με το… επαγγελματικό του όνομα, δηλαδή Konilo.

Πρόκειται για γνωστό Youtuber, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πόσο χρήματα βγάζει από την ενασχόλησή του αυτή.

Μπορείς από το youtube σε έναν μήνα να βγάλεις, 1.000, 4.000, 6.000 ευρώ

Το απίστευτο ποσό που πληρώθηκε για ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων
Μεταξύ άλλων, ο Konilo αναφέρθηκε στην απόφασή του να κάνει το χόμπι του κύριο επάγγελμα.

«Είναι αξιοσημείωτο ότι έχω καταφέρει να κάνω αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια. Ξεκίνησα στην ΑΣΟΕ και σατίρισα ένα διαφημιστικό της σχολής. Το πήρα το πτυχίο και αφού το πήρα είπα ότι θα γίνω επαγγελματίας ΥouΤuber. Τότε, οι γονείς μου μού έλεγαν να το σκεφτώ ξανά. Δεν ήταν κανένας μαζί μου, γιατί ήταν κάτι εντελώς καινούργιο» είπε αρχικά ο Konilo.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις απολαβές του από το YouTube αποκάλυψε: «Θυμάμαι την πρώτη μου χορηγία. Είχα βγάλει χρήματα για ένα iphone που πήρα. Τώρα και συντηρώ τον εαυτό μου και έχω φτιάξει και μια ομάδα που με βοηθάει να κάνουμε ακόμα καλύτερο υλικό. Μπορείς από το youtube σε έναν μήνα να βγάλεις, 1.000, 4.000, 6.000 ευρώ. Εγώ 10.000 ευρώ σε έναν μήνα δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμα, αλλά μπορεί και 10.000. Τα περισσότερα χρήματα που έχω βγάλει από δουλειά ήταν 4.000 ευρώ για ένα στόρι 5 δευτερολέπτων που ήμουν στην τουαλέτα».

«Είναι δύσκολο όταν γίνεσαι γνωστός απότομα. Πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τον κόσμο και να θυμάσαι ότι αυτό είναι δουλειά και δεν είσαι super hero» κατέληξε.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.