Ειρήνη Κουνενάκη: Ως εδώ οι ύβρεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης

Μετά την υβριστική φράση του Δημάρχου κ. Ζούτσου προς την δημοτική σύμβουλο κ. Μ. Κόπτη σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχαμε και νέο κρούσμα απαράδεκτης και απρεπούς συμπεριφοράς και από την Αντιδήμαρχο και δημοτική σύμβουλο της παράταξης του, κας Ασπ. Τζιτζικάκη.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ ξεστόμισε τη φράση «μιλάει και το μ……ί» όταν ζήτησε το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Καρκούλιας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά επικαλέστηκε και μια αστειότατη δικαιολογία ότι τάχα απευθυνόταν στο …. σκύλο της και όχι στον κ. Καρκούλια!

Δείτε ακόμα:  Καλύβια: Δεκάδες μωρά θαμμένα στην αυλή του σπιτιού ιερέα

Δεν εκπλησσόμαστε, όμως. Ο μεν κ. Ζούτσος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του με τις έντονες φραστικές επιθέσεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων όταν υπάρχει ένδεια επιχειρημάτων.

Η κ. Α. Τζιτζικάκη όμως θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική. Διότι ως νέα Αντιδήμαρχος και ως ηθοποιός με έμμισθη θέση στην Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου για πολλά χρόνια (δασκάλα σε θεατρικά εργαστήρια) θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι ηθοποιοί «ποιούν ήθος».

Δείτε ακόμα:  Σε Σπάτα και Μαρκόπουλο η επανεκπαίδευση των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Ή μήπως θεωρεί ότι ο Δήμος μας είναι ο κατάλληλος τόπος για να συνδυάσει τις πολιτικές και επαγγελματικές της φιλοδοξίες αμειβόμενη ταυτόχρονα από το Δήμο την ώρα που χιλιάδες συνάδελφοι της, φυτοζωούν.

Και κάτι τελευταίο, για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Σμέρο. Είναι καθεστώς, πλέον, ο κ. Κ. Σμέρος ούτε να βλέπει, ούτε να ακούει οποιαδήποτε απρεπή φράση ή συμπεριφορά προέρχεται από τον κ. Δήμαρχο και τους συμβούλους της παράταξής του.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Πλημμύρισε η οδός Κρητών στο Ντράφι - Άμεση επέμβαση του Δήμου (φωτό)

Αντίθετα, είναι πολύ αυστηρός με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης όταν ασκούν οποιαδήποτε κριτική.

Ακριβώς αυτό συνέβη και στο τελευταίο περιστατικό όταν ο δήθεν αντικειμενικός και αμερόληπτος κ. Σμέρος ούτε είδε, ούτε άκουσε, τη φράση που άκουσαν όλοι πολύ καθαρά.