Έκανε αίτηση για το Fuel Pass και του έβγαλε ΤΚ… στην Κόστα Ρίκα

Χιλιάδες πολίτες μπήκαν στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr που αφορά στην επιδότηση καυσίμων. Κάποιοι όμως που έκαναν αίτηση για το Fuel Pass φαίνεται πως τα βρήκαν σκούρα με το σύστημα… Όπως ένας κάτοικος της περιοχής του Μασταμπά, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, αρχικά το gov.gr απέρριπτε την είσοδο του στο σύστημα χαρακτηρίζοντας τον ως μη δικαιούχο της επιδότησης χωρίς να εξετάσει τα στοιχεία του. Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, μπαίνοντας στην πλατφόρμα τη σωστή μέρα, με βάση τον ΑΦΜ του.

Την επόμενη μέρα προσπάθησε ξανά να μπει στο gov.gr, όμως για άλλη μια φορά το σύστημα δεν δεχόταν τα στοιχεία του παρότι ήταν όλα σωστά. Τελικά, την τρίτη φορά στάθηκε κάπως πιο τυχερός, αφού κατάφερε να εισέλθει στο σύστημα και να κάνει επιτέλους την αίτηση. Όμως, ενώ συνδέθηκε με τους κωδικούς του taxisnet- και άρα θα έπρεπε να αναγνωρίζονται αυτόματα όλα τα στοιχεία του που ήταν σωστά καταχωρημένα στην ΑΑΔΕ- ο ταχυδρομικός κώδικας που του εμφάνισε το σύστημα ήταν λάθος.

Fuel Pass

Συγκεκριμένα, ενώ στην ευρύτερη περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο, ο ΤΚ είναι 71305, ο ταχυδρομικός κώδικας που εμφανίστηκε στο σύστημα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το cretapost, είναι… 70305, αριθμός που με μία γρήγορη αναζήτηση στο google εμφανίζεται ως ΤΚ στην Κόστα Ρίκα. Σε άλλες αναζητήσεις, εμφανίζεται ως postal code είτε στη… Λιθουανία είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάντως όχι στην Κρήτη.

Μετά το μπέρδεμα, ο ίδιος ανησυχεί εάν η αίτησή του θα γίνει δεκτή για να λάβει τα χρήματα, καθώς και εάν – σε περίπτωση που εγκριθεί η αίτηση – του τα ζητήσουν πίσω, εφόσον γίνει επανέλεγχος.

 

enikos.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.