Εκδήλωση της Παρασκευής Χρήστου στο Πικέρμι (φωτό)

Θερμή ανταπόκριση από τους πολίτες του Πικερμίου που προσήλθαν μαζικά είχε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών» κα Παρασκευή Χρήστου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στο γνωστό cafe/bar Crazy Donkey όπου η κα Παρασκευή Χρήστου υποδέχθηκε δημότες του Πικερμίου, εκπροσώπους συλλόγων γονέων και τοπικών φορέων, για μια δημιουργική συζήτηση που επικεντρώθηκε στα ζητήματα Παιδείας.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η κα Παρασκευή Χρήστου, αφού ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ανέφερε επιγραμματικά το έργο και τις δράσεις της ως Αντιδήμαρχος Παιδείας για το σημαντικό αυτό τομέα. Άλλωστε όπως ανέφερε και η ίδια, δεν προτιμά τους μονολόγους, αλλά την ανθρώπινη αμφίδρομη διαδραστική επικοινωνία με τους πολίτες, χαρακτηριστικό που διαθέτει και το απέδειξε στη διάρκεια της συνάντησης.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σύγχρονη Πολιτεία – Συμμαχία Ενεργών Πολιτών» κος Ευάγγελος Μπουρνούς όπου έκανε μια σύντομη αναφορά σε εμβληματικά έργα που υλοποιούνται (αναβάθμιση αστικού φωτισμού με LED, νέο αθλητικό κέντρο) καθώς και επανέλαβε τη δέσμευση του Δήμου για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της εξεύρεσης και αγοράς κατάλληλου οικοπέδου για την κατασκευή νέου κτιρίου για το Λύκειο Πικερμίου.

Η βραδιά κύλησε με την κα Παρασκευή Χρήστου να συνομιλεί με όλους τους συμμετέχοντες ενώ τα κύρια σημεία των συζητήσεων ήταν το στεγαστικό ζήτημα του Λυκείου Πικερμίου, η ενδυνάμωση των σχολικών δράσεων όπως το open school αλλά και η ανάγκη των πολιτών να έχουν μια ουσιαστική και συστηματική επικοινωνία με την Δημοτική Αρχή για τα θέματα παιδείας.

Η κα Παρασκευή Χρήστου, επανέλαβε ότι την αυτή ακριβώς την διαδικασία επικοινωνίας με τους πολίτες εφάρμοζε στο παρελθόν και επιθυμεί να εφαρμόσει εκ νέου, ως Δημοτική Σύμβουλος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το ενδιαφέρον της κας Χρήστου εστιάζεται στη Παιδεία, στην Υγεία και στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Στην εκδήλωση εκτός από την οικοδέσποινα και τον υποψήφιο Δήμαρχο παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι της εκλογικής ενότητας Πικερμίου κ.κ. Παναγιώτης Καλφαντής, Αλεξάνδρα Πανταζή, Αριστείδης Μπουράνης και Δημοσθένης Καϊάφας .
Η κα Χρήστου ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση και τη παρουσία τους.

Διαβάστε επίσης