Έκλεψαν όπλο αστυνομικού και το πέταξαν στη θάλασσα

Μπελάδες σήμανε για έναν αστυνομικό που υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία της Αιγιαλείας το λάθος του να αφήσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του το τσαντάκι μέσα στο οποίο είχε το υπηρεσιακό όπλο του. Μέσα σε λίγα λεπτά, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι και άρπαξαν το τσαντάκι!

Μόλις ο αστυνομικός αντιλήφθηκε ότι το πιστόλι του είχε κάνει φτερά μέσα από το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε έναν δρόμο στο Αίγιο, σήμανε συναγερμό στους συναδέλφους του. Λίγες ώρες αργότερα, οι άνδρες της Ασφάλειας εξακρίβωσαν ότι την κλοπή είχαν διαπράξει τρεις Ρομά που κατοικούν στον καταυλισμό της Ροδοδάφνης και τους συνέλαβαν.

Οι δράστες ομολόγησαν την κλοπή και παραδέχθηκαν ότι είχαν πετάξει το όπλο στη θάλασσα. Μάλιστα, υπέδειξαν το ακριβές σημείο, όπου πράγματι βρέθηκε το πιστόλι και αποδόθηκε στον αστυνομικό. Ωστόσο, σε βάρος του διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα για πλημμελή φύλαξη υπηρεσιακού οπλισμού.

Τον έπιασαν με όπλο σε χωριό του Ρεθύμνου

Δείτε ακόμα:  Μαχαίρωσε τον πατέρα του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι! (φωτό & βίντεο)

Έλεγχο στο Ι.Χ. φορτηγό ενός Έλληνα έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο, το βράδυ της Τρίτης και βρήκαν μέσα ένα όπλο με ένα φυσίγγιο στην θαλάμη. Το όπλο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο κάτοχός του συνελήφθη, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση.

protothema.gr