Εκλογές 2023: Τι θα κάνει τελικά ο Κώστας Καραμανλής;

Για την οριστική απόφαση του Κώστα Καραμανλή έχει ενημερωθεί το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έπειτα από τρεις εβδομάδες περισυλλογής αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις εκλογές στην περιφέρεια Σερρών.

Για την οριστική απόφασή του έχει ενημερωθεί το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι, τις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν από τις γιορτές του Πάσχα ο Κώστας Καραμανλής θα επιστρέψει στην περιφέρειά του (με αφετηρία την Πρώτη Σερρών) για να επανεκκινήσει τη δική του εκλογική καμπάνια.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», για την οριστική απόφαση του Κώστα Αχ. Καραμανλή προηγήθηκαν πολλές σκέψεις και παρασκήνιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αρκούσαν μόνον οι 20 μέρες περισυλλογής για τις αποφάσεις του αλλά χρειάστηκαν και κάποιες μετρήσεις – αξιολογώντας τη στάση του μετά την τραγωδία στα Τέμπη – που συνέβαλαν στην παραμονή στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

Μετρήσεις τόσο εντός του νομού Σερρών, αφού είναι προφανές ότι ένας Καραμανλής μόνο με όρους πρωτιάς θα ξανάμπαινε στο κυνήγι του σταυρού, όσο και εντός της επικράτειας καθώς η γενικότερη διάθεση της κοινής γνώμης ήταν επίσης μια βασική παράμετρος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν και η κοινή γνώμη εμφανίζεται μοιρασμένη σε σχέση με την υποψηφιότητά του, εντός του συντηρητικού ακροατηρίου όμως και κυρίως μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ τα ποσοστά ήταν συντριπτικά υπέρ της παραμονής του στον γαλάζιο συνδυασμό.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.