Εκλογές: Κλείδωσε την πρωτιά το δίδυμο Βορίδη-Πέτσα στην Ανατολική Αττική – Τι δίνουν οι στοιχηματικές

Τελευταίο δεκαήμερο πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου και όλα δείχνουν πως έχει ξεκαθαρίσει η μάχη του σταυρού, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, σε μια περιφέρεια με βαρύνουσα σημασία στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. Πρόκειται για την περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, στην οποία με βάση τα επίσημα στοιχεία της πρόσφατης απογραφής προστίθενται δύο βουλευτικές έδρες -συνολικά δώδεκα, από δέκα των περασμένων εκλογών.

Το δίδυμο Βορίδη–Πέτσα προηγείται με διαφορά που, όπως λένε όσοι είναι …μέσα στα πράγματα (εταιρείες δημοσκοπήσεων) αλλά και όσοι …βάζουν τα λεφτά τους σε αυτό που λένε (εταιρίες στοιχημάτων), έχει κλειδώσει την πρωτιά τους στην Ανατολική Αττική.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Opinion Poll για την Ανατολική Αττική στην ιστοσελίδα “dikaiologitika”, τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν είναι ότι το μέχρι πρότινος δίδυμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ο Στέλιος Πέτσας υπηρετεί ακόμη ως Αν. Υπουργός) προηγείται στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με τον Πέτσα να έχει κλειδώσει –ήδη, στις αρχές της επίσημης προεκλογικής περιόδου– την 2η θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων και να κινείται με θετικό momentum προς την τελική ευθεία των εθνικών εκλογών.

Η δυναμική αυτή μάλιστα επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών όπως η παρακάτω της winmasters. Όσο μικρότερη είναι η απόδοση, τόσο πιο πιθανό θεωρείται το αποτέλεσμα της κάλπης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Βορίδης και Πέτσας «παίζονται» ως σίγουρο δίδυμο, με πολύ μεγάλη -για όσους γνωρίζουν τα στοιχηματικά πράγματα- απόσταση από τους επόμενους (κατά σειρά αποδόσεων: Ζαχαράκη, Βλάχος,κ.α.).

Πάντως, την ίδια στιγμή, προκαλεί θυμηδία η εμφάνιση ανυπόστατων δημοσιευμάτων που αφορούν δήθεν μετρήσεις (πάντα χωρίς στοιχεία ταυτότητας, μεθόδου και δείγματος) και με αποτελέσματα που προκαλούν την νοημοσύνη των πολιτών. Δυστυχώς, κάποιοι -αφελώς ή ιδιωτελώς- νομίζουν ότι βρισκόμαστε σε άλλες εποχές όπου το ψέμα και η παραπληροφόρηση μπορούσε να καλύψει την δική τους ανασφάλεια ή αδυναμία, ή να εξυπηρετήσει συμφέροντα. Ευτυχώς, οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής δεν είναι …ιθαγενείς να τους δείχνουν καθρεφτάκια που αντιστρέφουν την πραγματικότητα. Είναι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι που ακούνε, εκτιμούν, δεν ξεχνούν και θα αποφασίσουν με άξονα το συμφέρον τους, το καλό του τόπου τους και της χώρας μας.

indicator.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.