Eκλογές στην Τοπική Ν.Δ. Ραφήνας: Οι 3 υποψηφιότητες και ο… ρυθμιστής Μώρος


Όπως ενημερωθήκατε από το irafina.gr, τον προσεχή Οκτώβριο θα διενεργηθούν οι εκλογές στην Τοπική της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου.


Το θέμα φυσικά είναι ποιοι θα διεκδικήσουν την προεδρία και οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Παρότι αυτά τα πράγματα όπως ξέρετε αλλάζουν από μέρα σε μέρα κι από καιρό σε καιρό, ήδη τρία ονόματα έχουν πέσει στο… τραπέζι, ενώ οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται.

Οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για την ανάδειξη νέου Προέδρου και Δ. Συμβουλίου της Τ.Ο./Ν.Δ. Ραφήνας Πικερμίου πάντα απασχολεί τους φίλους του (κυβερνώντος) κόμματος και έχουν ιδιαίτερη σημασία για όσους ψηφίζουν.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αμφιταλαντεύσεις από μέρους της, η απερχόμενη Πρόεδρος κα Δέσποινα Γκικάκη αποφάσισε πως θα κατέβει και σ αυτές τις εκλογές και θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρική καρέκλα.

Δείτε ακόμα:  Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Καθηλώνουν οι εικόνες από το ολόγιομο φεγγάρι, από την Αρτέμιδα & το Σούνιο (φωτό)

Σίγουρα έχει… ρεύμα στην Τοπική της Ν.Δ., αφού υπερψηφίστηκε στις προηγούμενες εκλογές και απ΄ότι φαίνεται έχει την στήριξη του κόμματος μια και όπως είναι γνωστό “κέρδισε” τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας. Τώρα πως θα τα προλαβαίνει και τα δύο λόγω φόρτου εργασίας στον Ο.Λ.Ρ σίγουρα μόνο εκείνη το γνωρίζει.

Η έτερη υποψηφιότητα σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Λεωνίδας Γανιάρης, επιχειρηματίας της περιοχής, με συνεργείο αυτοκινήτων εδώ και 30 χρόνια. Στις Δημοτικές εκλογές είχε κατέβει με την παράταξη του Δαμιανού Φαφούτη. Γεννήθηκε και ζει στη Ραφήνα. Μικρασιατικής καταγωγής από την Τρίγλια Βιθυνίας. Δεν εκλέχτηκε πάντως.

Δείτε ακόμα:  Παράταση επιδότησης ενοικίου για ένα χρόνο για τους πυρόπληκτους

Τρίτη υποψηφιότητα σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτή της Ιφιγένειας Βαρδοπούλου η οποία είναι γνωστή για τις δράσεις της στην τοπική κοινωνία. Έχει την στήριξη του Σπύρου Κάρλου (;). Είχε κατέβει απέναντι στην Γκικάκη στις προηγούμενες εκλογές, αλλά έχασε. Φυσικά τα δεδομένα αλλάζουν. Κάποιοι λένε ότι αυτή τη φορά δεν θα αντιπαρατεθεί απέναντι στην Γκικάκη κι ότι θα κάνει πίσω. Ίδωμεν… Επισήμως πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε το ένα σενάριο ούτε το άλλο.

Σημαντικό ρόλο, όπου ενδεχομένως να είναι και ο ρυθμιστής αυτών των εκλογών αναμένεται αν έχει ο Κωνσταντίνος Μώρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατρός με έξωθεν καλή μαρτυρία, ήπιων τόνων, με σοβαρότητα και με κύρος μέσ την γαλάζια παράταξη. Ο κ. Μώρος σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα κατέβει σ αυτές τις εκλογές, αλλά η γνώμη του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της εκλογικής μάχης. Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, είναι αλήθεια, μα με τον χρόνο σίγουρα θα αποφασίσει αν θα στηρίξει κάποιον από τους μέχρι τώρα υποψήφιους.

Δείτε ακόμα:  Διακοπές υδροδότησης την Πέμπτη στην Αρτέμιδα – Δείτε σε ποιες περιοχές

Σίγουρα υπάρχει ακόμα δρόμος και οι εξελίξεις τρέχουν, οπότε αναμένουμε τα νεώτερα. Εμείς θα παρακολουθούμε από κοντά και θα σας ενημερώνουμε.

Βαγγ.