Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πως ψήφισε η Ραφήνα και το Πικέρμι

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας

Στη Ραφήνα όπως είναι γνωστό, τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ είχαν μετατραπεί και αυτή την φορά σε εκλογικό κέντρο

Χθες Κυριακή ψήφισαν συνολικά 519 άτομα

Από αυτά τα 271 ψήφισαν τον Στέφανο Κασσελάκη, τα 241 την Έφη Αχτσιόγλου ενώ είχαμε και 7 λευκά

Πριν από λίγη ώρα είχαμε και την συνάντηση του Στέφανου Κσσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα

«Να χαρείς αυτές τις ημέρες γιατί οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη στο σύντομο διάλογο που είχαν οι δυο τους on camera.

«Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί. Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλες δυσκολίες. Ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω τη φράση που είπες πως στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος».

Ολόκληρος ο διάλογος Τσίπρα-Κασσελάκη

Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια και από κοντά, εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε εμείς εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, να ξέρεις όποιος μπαίνει στην πολιτική, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι πολλές. Μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που υπάρχει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA.

Κασσελάκης: Μάλλον βλέπεις περισσότερο NBA από εμένα.

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ.

Κασσελάκης: Έτσι είναι στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο πρώτος είναι πρώτος.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την είσοδό του στη Βουλή για το ραντεβού του με τον κ. Τσίπρα συνοδευόταν από τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.