Έκπτωση 50% στους κάτω των 18 από τα ΚΤΕΛ Αττικής


Ευχάριστη είδηση αποτελεί η απόφαση των ΚΤΕΛ Αττικής για έκπτωση 50% στο εισιτήριο όσων είναι κάτω των 18 ετών, που βγήκε από τη συνάντηση εργασίας που μόλις ολοκληρώθηκε στα γραφεία της AVMap.


Σε σχετική τοποθέτηση του Καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου, η απάντηση του νέου Αντιπροέδρου του ΚΤΕΛ Αττικής, κου Π. Χατζή, ήταν ότι οι νέοι και οι νέες θα αποκτήσουν έκπτωση 50% στο εισιτήριο, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Μάλιστα οι Ενώσεις Γονέων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής, υπέβαλλαν χθες σχετικό κοινό υπόμνημα προς το Υπουργείο Παιδείας και έλαβαν από τον Γενικό Γραμματέα κ.Αλεξίου διαβεβαίωση ότι θα αρχίσει άμεσα τις σχετικές ενέργειες.

Δείτε ακόμα:  Εκτελεστική Επιτροπή Δήμου Μαραθώνος: Εγκρίθηκαν Ομόφωνα τα σχέδια τεχνικού προγράμματος & προϋπολογισμού

Για την απόφαση αυτή εκφράζει την προσωπική του ικανοποίηση ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα μέτρο δικαίου, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε, γιατί θα βοηθήσει τους νέους της Ραφήνας να μετακινούνται προς την Παλλήνη και την Αθήνα, αλλά και τους νέους του Πικερμίου προς το κέντρο της Ραφήνας.

Η συνάντηση, η οποία έγινε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GreenYourMove, έφερε στο ίδιο τραπέζι τους παράγοντες των ΚΤΕΛ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των ΑΣΤΙΚΩΝ συγκοινωνιών, με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και τα ερευνητικά Τμήματα των εταιριών EMISIA SA και AVMAP GIS AE, όπου συζητήθηκαν οι τρόποι βελτιστοποίησης του δικτύου των μετακινήσεων και αξιόπιστης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού.

Δείτε ακόμα:  Ο Δήμος Μαραθώνα για τον Ευρωπαϊκό Μήνα Κυβερνοασφάλειας

Dr. Andreas Vassilopoulos – www.avassilopoulos.gr
Professor in Geoinformation
Department of Logistics (St.Ellada Tech.Institute)

Το Τμήμα


mob. +30 6942790900

Municipality of Rafina-Pikermi
Municipal Board member
Municipal Board secretary

AVMap Group – www.avmap.gr
President of AVMap Group
tel. +30 2108056321-5, fax +30 2108056327