Εξαφάνιση 19χρονης από Κορωπί: «Την εξαφάνισαν από την πίσω πόρτα πριν έρθει εισαγγελέας»

Τα ίχνη της 19χρονης χάθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, με την οικογένεια της και τις αρχές – τρεισήμισι μήνες μετά – να εξετάζουν όλες τις πληροφορίες γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση της.

Μία μαρτυρία που έφτασε στα γραφεία της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. για τη 19χρονη αγνοούμενη, καθώς μάρτυρας ισχυρίζεται πως είδε την Άρτεμη λίγο πριν φυγαδευτεί μετά από έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο παρουσία εισαγγελέα.

Δείτε ακόμα:  "Να σταματήσουν οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις για την ολοκλήρωση της χωματερής Γραμματικού"

«Η αστυνομία της Ομόνοιας ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται η Άρτεμις. Υπάρχουν συγκεκριμένοι αστυνομικοί που ειδοποιούν όταν είναι να γίνει «ντου». Την ημέρα που πήγε εισαγγελέας, έφυγαν από την πίσω πόρτα. Την εξαφάνισαν… Βρισκόταν στην Ιάσωνος στο Μεταξουργείο. Την έχουν πάρει από εκεί τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», οι αστυνομικοί έχουν επαναλάβει τις έρευνες και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πιστεύεται μάλιστα ότι κανείς δε θα έπαιρνε το ρίσκο με τέτοια δημοσιότητα, να εκμεταλλευτεί μία αγνοούμενη σε τέτοιους χώρους.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Συνάντηση του Στέργιου Τσίρκα με συλλόγους της περιοχής για τους δασικούς χάρτες

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: