Εξαφάνιση 48χρονης: Τα σενάρια που εξετάζονται – Σκέψεις να μπουν στις έρευνες κυνηγοί

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης, η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στην Ευρυτανία και το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Το drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών, δεν είχε αποτέλεσμα.

Η αγωνία για την 48χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία κορυφώνεται καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος της, ενώ οι έρευνες να συνεχίζονται και σήμερα. Σύμφωνα με το MEGA, αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι εάν η γυναίκα όντως έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν είχε πέσει το σώμα της θα είχε αναδυθεί στην επιφάνεια. Αν τελικά έπεσε ίσως να χρησιμοποίησε βαράκια στα πόδια για να καταλήξει στον βυθό. Παράλληλα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που ειδικεύονται στην αναζήτηση, ανάμεσά τους και κυνηγοί από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα «σαρώσουν» την περιοχή 2 – 2,5 χιλιομέτρων, και να ξεκαθαριστεί το εάν έχει πέσει στη λίμνη ή όχι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.